Afknappers voor vrouwen op de eerste date

Het blijft voor veel mannen een raadsel; wat willen vrouwen nou precies op een Gratis Datingsite? De meeste mannen weten wel wat vrouwen juist niet willen. Hieronder staat een selectie waar vrouwen op afknappen op de eerste date. Kan jij jezelf niet herkennen in deze kenmerken? Goed zo! Ga dan op zoek naar de juiste vrouw via de Gratis Datingsite en laat zien dat jij geen van onderstaande kenmerken hebt.

Uiterlijk en innerlijk

Op het gebied van uiterlijk zit er natuurlijk veel verschil in waar vrouwen op vallen. Maar het gaat er vooral om dat je niet onverzorgd bent. Zorg dat je baard verzorgd is of geschoren en zorg dat je fris en schoon op je date verschijnt. Vergeet natuurlijk ook niet je tanden te poetsen, want als vrouwen ergens een hekel aan hebben dan is het wel een slechte adem. Het belangrijkste onderdeel van je innerlijk is humor. Vrouwen vinden het fijn als een man hun ook kan laten lachen. Je interesses voor politiek of hoe je omgaat met het milieu zullen vrouwen waarderen maar het belangrijkste blijft humor.

Gedrag

Naast je uiterlijk en innerlijk is gedrag ook heel belangrijk tijdens de eerste date. Wanneer je iemand voor het eerst ontmoet nadat je contact hebt gehad via een datingsite of -app is het belangrijk dat je ook in het echt laat zien dat je je kan gedragen. Er zijn een aantal dingen die natuurlijk echt niet kunnen op een eerste date zoals dronken worden, de hele tijd over je ex praten of te hard van stapel lopen. Toon interesse in je date en de dingen die zij leuk vindt en haar hobby’s, dit zal ze zeker waarderen. Is je eerste date een etentje? Let op je manieren en ga niet lopen smakken, boeren of andere rare geluiden produceren. Ten slotte vinden vrouwen het een afknapper als je niet aanbiedt om de rekening te betalen. Dit betekent niet per se dat je ook alles moet betalen maar het gaat om het gebaar en sommige vrouwen zullen daarna alsnog hun deel willen betalen.

 

Nu je weet hoe je je moet gedragen kun je die ene persoon vragen voor een eerste date en weet je precies wat je wel en niet moet doen.