BNers en plastische chirurgie

Het is geen geheim meer dat steeds meer mensen aan zichzelf laten sleutelen en één of meerdere bezoekjes aan de cosmetisch chirurg brengen. Vrouwen gaan steeds jonger naar de cosmetische chirurg en het aantal ingrepen per persoon lijkt ook geleidelijk toe te nemen. Vroeger was dit alles behalve het geval: alleen de rijke bankiersvrouw had het geld om aan zichzelf te laten sleutelen. Later volgende de showbizz wereld, alvorens het ook voor jou en mij bereikbaar werd. Maar hoe zit het eigenlijk met onze eigen showbizz wereld? Wie hebben wel eens een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg en wat hebben ze zoal laten doen?

Marijke Helwegen is natuurlijk de eerste naam die bij je op komt, en terecht. Zij is immers dé persoon die haar succes deels te danken heeft aan haar unieke uiterlijk. Ze heeft meerdere ingrepen laten doen en kwam in aanraking met de bekende chirurg Robert Schoemacher. Hij heeft nog meerdere operaties aan haar gezicht uitgevoerd en ze heeft zelfs nog enkele jaren zijn marketing en PR gedaan.

Angela Groothuizen heeft de botox prijs voor lief genomen en heeft onder meer haar fronsrimpels geprobeerd weg te werken. Ook heeft ze in het verleden toegegeven een ooglidcorrectie te hebben gehad. Een andere bekende Nederlander die recentelijk nog onder de naald gegaan is, is Yolanthe Snijeder-Cabau. Haar gezicht is de afgelopen jaren aanzienlijk smaller geworden en bovendien is haar neus van vorm verandert. Zelf zegt Yolanthe dat het door de make-up en de belichting komt, maar de paparazzi lijken niet op andere gedachten gebracht te kunnen worden.

Tot slot sluiten we de rij af met Melisa Schaufeli. Deze bekende realityster, playmate en TV persoonlijkheid heeft veel van haar uiterlijk moeten hebben en heeft hier ook openlijk in geïnvesteerd. Zo liet ze haar lippen vergroten en hebben onder meer haar ogen, neus, voorhoofd en kaken door de jaren heen de nodige aandacht gekregen.