Crawford garagedeur onderdelen versus universele onderdelen

Crawford is een bekend merk voor garagedeuren. Nu kan het voorkomen dat door slijtage of door ongeluk onderdelen van de garagedeur defect raken. Om de garagedeur weer werkend te maken moeten de defecte onderdelen vervangen worden. Maar moeten deze specifiek vervangen worden door originele Crawford onderdelen of mag dit ook van een ander merk zijn? Antwoord op deze vraag is dat het ook van een ander merk of zelf universele onderdelen kunnen zijn. Het voordeel van universele onderdelen is dat ze op 90% van de garagedeuren geplaatst kunnen worden en dat ze in de meeste gevallen ook voordeliger zijn dan de originele Crawford onderdelen. Maar welke garagedeur reparatie bedrijven werken met universele onderdelen? ROMASS is een garagedeuren specialist die 90% van alle merken en typen deuren kan repareren omdat ze werken met universele onderdelen. Maar waarom moet je voor ROMASS kiezen? Lees snel verder.

24/7 Storingen aanmelden

Wanneer je poort, rolluik of hek niet meer open of dicht wil, dan is dat vervelend. Logisch dat je het zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een technieker bij je langs komt.

 Ruim 20 Jaar vakkennis

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagepoorten, rolluiken en toegangshekken. Dan is het wel zo fijn, dat er een mekanieker langs komt die veel ervaring heeft. Hij is namelijk al veel storingen en problemen tegengekomen en heeft ze allemaal kunnen herstellen. Jouw defecte poort zal voor hem zeker geen probleem opleveren.

Alle merken en types garagedeuren

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten poorten, luiken en hekken. Niet elk bedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elke firma de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze techniekers weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Welk merk je garagepoort, rolluik of toegangspoort ook is, wij lossen het voor je op.

Klantvriendelijk

Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van jou een tevreden klant te maken.

Maar waarvoor kun je nu precies bij ROMASS terecht?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van elektrische bedienbare en handbediende garagedeuren, overheaddeuren, elektrische bedienbare rolluiken en toegangshekken. Naast het uitvoeren van reparaties kun je bij ons ook terecht voor preventief onderhoud aan de installaties.

Mocht je meer informatie willen over ROMASS, kijk dan op onze website www.romass.nl