De binnenkant van je auto schoonmaken

De binnenkant van een auto schoonmaken is een belangrijke klus. En zo kan je het beste een aantal dingen aanhouden. Zo reinig je de wagen op zijn best! Wanneer je de binnenkant van de auto gaat schoonmaken dan kan je hem als beste eerst goed stofzuigen. Zo verwijder je alle losse resten in de auto. Vervolgens kan je het dashboard, de ramen aan de binnenkant en de bekleding gaan reinigen. Als laatste voeg je een heerlijke luchtverfrisser toe om een frisse geur in de auto te behouden. oor het schoonmaken van dashboards adviseren wij om de Dashboard Dressing te gebruiken. Dit is een geconcentreerde cleaner die het dashboard weer een frisse nieuwe look geeft, zoals je die herkent bij nieuwe auto’s. Door de antistatische werking van dit product blijft het resultaat nog langer zichtbaar. Dus binnenkant auto schoonmaken? Ga dan naar truckwash1.nl/webshop . Daar vind je alle interieurreinigers voor je wagen!

Hoge kwaliteit polijst middelen

Auto polijst middelen kan je inzetten nadat je de auto een goede grondige wasbeurt hebt gegeven. Dit doe je met een goede shampoo. Zo wordt die vrijgemaakt van al het vuil en vetten en zo wordt de lak van de auto, vrachtwagen of caravan vrij klaargemaakt voor de verdere behandeling. Wanneer je de buitenkant van de auto, caravan of vrachtwagen gaat poetsen, doe dit dan met regelmaat. Zo verleng je de levensduur van de auto en blijft de conditie van het voertuig in perfecte staat!

Na de wasbeurt kan je aan de slag met polijsten. Gebruik hier altijd schone microvezeldoeken voor om krassen te voorkomen. Kies ook voor een wax die past bij het oppervlak van je wagen!