Esigaretten van Joyetech

Voor de mensen die willen stoppen met roken is de elektrische sigaret de uitkomst. Geen lastige sigaretten geur meer aan je kleding, in de auto of in het huis blijft rondhangen. Ook geen geklaag meer van vrienden, familie of mensen in de tram of bus die hun neus voor je optrekken.

Goedkoper

Je hebt nicotine en non nicotine e-sigaretten. Het e-roken heeft veel voordelen vergeleken met de normale sigaretten. Het is minder schadelijk voor de gezondheid, je ademt geen teer en koolmonoxide in. Het is goedkoper, omdat je hiervoor vloeistof moet kopen, wat veel goedkoper uitkomt dan het steeds kopen van sigaretten. Bij het elektronisch roken, dampen heb je als voordeel dat je kan dampen zonder nicotine. Je houdt er dus geen schadelijke gevolgen van over.

Joyetech

Van de fabrikant Joyetech worden er verschillende modellen e-sigaretten geproduceerd. Het bedrijf werd in 2007 opgericht. Met als streven de beste e-sigaretten fabriek te zijn, door steeds aan de wensen van haar klanten te voldoen.

Joyetech eRoll

De Joyetech eRoll is een kleine elektrische oplaadbare sigaret, het is 8 millimeter dik en 93 millimeter lang, ongeveer dezelfde lengte en dikte als een normale sigaret. De eRoll wordt verpakt in een Portable charging case, waarin je deze na gebruik kunt opbergen. Deze is vervaardigd van een mooie aluminium rand en hoogglans afwerking, met een modieus en mooi uiterlijk Bij het aanschaffen van deze e-sigaret krijg je een hele set bestaande uit onder andere de portable charging case, een batterij, verdamper en de handleiding.