Hoe je een bedrijfsdeur onderhoud

Waarom u uw bedrijfsdeuren moet onderhouden: reden 1 is het bespaart u veel geld, reden 2 het is heel simpel en kost niet veel tijd, reden 3 en de belangrijkste het onderhouden zorgt ervoor dat uw werk niet vastloopt door een deur die het niet doet.

Hoe worden ze onderhouden

Wij bij ROMASS weten dat u geen tijd daarvoor heeft en u vast geen ervaren monteurs met die kennis die wij hebben heeft in uw team. Daarom kunt u bij ROMASS een onderhoudscontract nemen. Nu denkt u van: ”wat is dat dan?” Een onderhoudscontract is een contract die u bij ons kunt krijgen waar in staat dat wij jaarlijks de wettelijk verplichte onderhoud voeren en dat u 24/7 service heeft dus bijvoorbeeld tijdens kerst als uw werk dan doorgaat en een deur moet gerepareerd worden dan kunt u ons bellen en dan sturen wij een monteur uw kant op voor een reparatie. U hoeft nooit meer dan zorgen te maken dat u een deur heeft die kapot is, want u kunt dan ons contacteren en maakt niet wanneer hoe laat wij zijn daar en paraat om u te helpen.

Hoe vraag dan een contract aan?

U moet heel simpel naar onze website gaan of ons bellen en zo kunt u zelf u contract samenstellen en kunt u vragen stellen en wij helpen tot de contract helemaal rond is naar uw keuze.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch contacteren of een kijkje nemen op onze website

Telefoonnummer: 0857822730

Website: business.romass.nl