Incassobureau

Ongeveer drie weken geleden heb ik een incassobureau, zoals incassoadvocaten.nl, moeten inschakelen. Ik heb zelf een groothandel in schoenen en had een klant die een factuur niet wilde betalen. Als hulp heb ik Van Loon Incasso Advocaten ingeschakeld. Zij zouden mij helpen door mij op een veilig manier het geld te laten krijgen.

Incassobureau Incassoadvocaten.nl

Natuurlijk is nu de vraag: Hoe ben ik bij incassobureau Incassoadvocaten.nl terecht gekomen? Ik ben op Google gaan zoeken op ‘incassobureau’. Daarbij heb ik vele sites van incassobureau’s gekeken. Veel hadden in mijn ogen geen duidelijk website of een mooie website met onduidelijke informatie. Toen kwam ik op een mooie site, met duidelijk informatie. De site van incassoadvocaten.nl. Dit bedrijf beloofde mij kosteloos mijn geld te laten ontvangen, betreft de eerder genoemde factuur. De kosten van het bureau worden naar de debiteur verzonden.

Het incassobureau heeft een brief gestuurd naar de debiteur omdat dat bedrijf de factuur weigerde te betalen. Hierbij hoopte ik dat de debiteur een snelle reactie zou achterlaten met in ieder geval een bericht dat de factuur betaald zou worden.

Advocatenkantoor

Nadat het advocatenkantoor Incasso Advocaten aan de slag was gegaan met de debiteur en de brief had verzonden. Kregen wij al snel te horen dat wij de factuur als nog betaald zouden krijgen. Dit omdat dit hoogstwaarschijnlijk kosten zou besparen op de debiteur. Dankzij het goede en fijne werk dat Incasso Advocaten heeft verricht heb ik weer een factuur minder die nog betaald moet worden.

Heb jij nou ook een factuur die niet wordt betaald door de debiteur? Dan beveel ik jou Incasso Advocaten aan!