Inpaktips voor bij het verhuizen Haarlem

Bent u van plan om te verhuizen Haarlem? Verhuizen Haarlem doet u zonder stress met behulp van een deskundige verhuisservice. Doordat een specialist de beschikking heeft over een arsenaal aan gereedschappen, hulpmiddelen, kennis en ervaring is het verhuizen van uw inboedel binnen no time geregeld. In dit artikel geven wij u een aantal tips om het inpakken van uw spullen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heeft u daar ook geen zin in? Ook dit kunt u laten doen door de verhuisservice uit Haarlem!

Boeken inpakken

U zal het misschien niet zeggen maar boeken staan er in de verhuizing bekend om dat zij het zwaarste onderdeel zijn van de verhuizing. Een boek weegt misschien niet zo veel, maar als de boekenstapel groter wordt zal het gewicht ook snel toenemen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de boeken in een rolkoffer te doen. De rolkoffer waar u mee op vakantie bent geweest zal namelijk enorm schelen in het tilwerk wat u moet verrichten. Geen rolkoffer? Gebruik dan speciale verhuisdozen die niet aan de onderkant zullen breken.

Kasten vervoeren

Het vervoeren van kasten is erg verraderlijk. Het lijkt voor de hand liggen maar veel mensen vergeten nog steeds om de lades en kastjes leeg te maken voordat zij de kast gaan verplaatsen. Hierdoor zullen er een hoop spullen uit de kast kletteren als u begint met tillen. Ook de deurtjes en lades zelf zijn redelijk gevaarlijk. Pak de kast daarom in met een kleine laag met folie zodat alles keurig netjes op zijn plek blijft zitten bij verplaatsing.

Hulp nodig?

Heeft u zelf geen vervoer om de verhuizing goed uit te voeren? Dan is een samenwerking met de eerdergenoemde verhuizer uit Haarlem misschien wel wat voor u. Doordat zij gebruik maken van personeel met een echte vakopleiding, is geen verhuizing te gortig voor ze!