Investeren in vastgoed | Obligatiebeheer Noordenwind

Er zijn steeds meer bedrijven die investeren in vastgoed en bemiddelen tussen projectontwikkelaars en investeerders die graag een mooi rendement op hun vermogen willen behalen. Nu dat op de aandelenbeurs soms lastig is en gewoon sparen nauwelijks nog iets oplevert, zijn veel mensen met een klein of groter vermogen op zoek naar andere mogelijkheden om hier een mooi rendement op te behalen. En zo’n rendement is mogelijk als je investeert in vastgoed.

Investeer in obligatieleningen
Een andere mogelijkheid die veel bedrijven bieden is beschikbaar stellen van vastgoed obligaties. Projectontwikkelaars kunnen op deze manier de financiële middelen vergaren om hun bouwprojecten te realiseren. Nu met name de huizenmarkt weer aantrekt is er veel behoefte aan nieuwbouw, dus hierin investeren is zeer lucratief. De opbrengst van een obligatie ligt vele malen hoger dan wat de bank je geeft als je je geld op een spaarrekening zet, zelfs al zet je het voor een bepaalde periode vast.

Meer weten?
Wil je meer weten over het investeren in vastgoed of het beleggen in obligaties? Er zijn vele verschillende investering mogelijkheden en obligatiebeheerders. Ga op zoek naar een manier van beleggen die bij u past qua vermogen en risico. Het biedt u de mogelijkheid te profiteren van een mooi rendement.

Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden Stichting Obligatiebeheer Noordenwind