iPad Mini Reparatie

iPad mini Reparatie

iPad Mini reparatie. Heb je zo’n prachtig staaltje design en technologie in je bezit, compact en slim, gaat je iPad Mini scherm kapot. Daar had je natuurlijk niet op gerekend. Het team van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is gespecialiseerd in iPad mini reparaties en het moet al heel gek lopen als wij niet snel en goed je iPad mini kunnen repareren. De iPad mini word tijdens en na de reparatie zorgvuldig getest op alle functies en daarna kunt u deze met een gerust hart bij ons ophalen.

iPad mini reparatie met originele onderdelen

De iPad mini reparatie duurt gemiddeld 3 tot 6 uur, dus als u deze begin van de dag binnen brengt zorgen wij ervoor dat deze eind van de dag klaar ligt. Defecte onderdelen worden vervangen door originele iPad Mini onderdelen en de reparatie duurt dus ongeveer 1 dag omdat wij werken volgens de officiële richtlijnen van Apple. Vele andere reparatie winkels adverteren met 45 minuten klaar service. Het is haalbaar om u iPad mini scherm binnen die tijd te vervangen. maar als u wilt dat het scherm goed blijft zitten dan moet deze echt een uurt of 3 drogen onder druk. Doe je dit niet dan heb je kans dat het touchscreen binnen een paar weken gaat los laten. Dit zien wij jammer genoeg heel vaak. Wij krijgen vele ipad mini’s aangeleverd waarbij wij de problemen op moeten lossen die ander reparateurs hebben veroorzaakt. Als u die kosten van de vorige reparateur en die van ons bij elkaar op telt dan kunt u als bijna een nieuwe kopen. Wees verstandig en kom naar ons! Goedkoop is vaak duurkoop.

iPad reparatie snel en vakkundig

De Telefoon en Computer Reparatie winkel heeft op drie locaties zowel in Nederland en België een vestiging waar u terecht kan met uw iPad reparatie. Ooit begonnen in Bergen op Zoom en nu kun je ons ook vinden in Roosendaal en Deurne/Antwerpen(België). De openingstijden van alle vestigingen staan op onze website. Blijft het toch lastig voor u om langs te komen, dan kunnen we nog de opties reparatie op locatie of aangetekend per post versturen. Voor een reparatie op locatie neemt u contact op en plannen we samen een afspraak met u bij u op locatie. Wilt u de defecte iPad mini aan ons opsturen dat kan uiteraard ook. De gegevens van de vestiging staan op de website en neem voor uw en ons gemak contact met ons op.