iPhone Reparatie Deurne

iPhone reparatie Deurne

iPhone reparatie Deurne: Als je woont in de omgeving Deurne en je bent op zoek naar een iPhone reparatie shop dan hoef je niet verder meer te zoeken. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Deurne is dé specialist op dit gebied. Wij bieden je altijd de laagst prijzen, zorgen dat je nooit langer dan 1 uur zonder je iPhone zit en geven tot wel 2 jaar garantie op een nieuw scherm. Wij zijn al vanaf het begin betrokken bij de iPhone reparaties en weet er ook alles van. Heb je vragen of wil je snel en professioneel je iPhone laten repareren? Neem dan is vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel. Wij helpen je graag.

Laat je iPhone repareren bij jouw voor de deur

Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons een afspraak te maken om je iPhone bij jouw voor de deur te laten repareren. Als je een afspraak maakt voor een locatie in Deurne op een tijd dat het jouw goed uitkomt. Dan komt onze monteur met de mobiele reparatie bus tot bij jouw en zorgt ervoor dat je iPhone binnen no-time perfect gerepareerd word. Als je na de reparatie tevreden bent krijg je een factuur via de e-mail en kan je cash betalen of via een bankoverschrijving. Ik denk persoonlijk dat we het niet makkelijker kunnen maken voor jou. Op deze manier hoef je niet door het drukke verkeer en het bespaart je enorm veel tijd.

Maak direct een iPhone reparatie afspraak

Wil je een afspraak voor bij ons in de shop of voor bij jouw op locatie? Het is beide mogelijk bij ons. Plan een afspraak in via onze website of bel met één van onze monteurs. Wij zijn 6 dagen per week geopend en kunnen je vaak dezelfde dag nog helpen. Natuurlijk mag je ons ook bellen of berichten voor vragen.