Jonger met botox of fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je niet zoveel moet geven om wat jouw omgeving van je vindt en daar is natuurlijk niets mis mee, maar aan de andere kant vinden mensen het belangrijk dat ze status hebben bij dezelfde mensen. De inhoud van deze status verschilt voor iedereen en wordt bepaald door wat iemand denkt wat in zijn of haar omgeving goed wordt gevonden, waardoor je er uit wilt zien zoals je denkt dat anderen in jouw omgeving jou willen zien.

Een van de meest voorkomende gedachtes die daar in de maatschappij worden uitgedragen is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg hebben mensen die wat minder goed bij dat beeld passen, minder kans hebben op het krijgen van bepaalde posities in hun carrière. Want als er geen verschil is tussen twee sollicitanten wordt er vaak gekozen voor de sollicitant die het beste aansluit bij wat de beoordelaar belangrijk vindt. Daardoor hebben jonge en aantrekkelijke mensen meer kans op het krijgen van bepaalde functies dan mensen die wat minder aan dat beeld voldoen. Jonge mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière. Jonge mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder hebben van die eigenschappen.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien omdat je dan meer mogelijkheden hebt in je carrière. Voor veel mannen en vrouwen is deze maatschappelijke drang ook de reden waarom ze er goed uit willen zien. Voor veel mannen en vrouwen is dat dan ook de reden om een plastisch chirurgische behandeling te doen. Zo komt het dat veel vrouwen een behandeling doen met botox en fillers zoals bijvoorbeeld botox kraaienpootjes of fillers lippen. Behandelingen met botox en fillers zorgen er over het algemeen voor dat iemands huis strakker trekt waardoor deze gladder wordt.