Leuke sinterklaascadeaus

Het is misschien nog een beetje vroeg, maar over een paar weken zullen we toch langzaamaan met z’n allen weer moeten nadenken over sinterklaascadeautjes. Je moet vaak voor veel mensen iets leuks verzinnen: je familie, je vrienden, misschien doe je ook nog iets leuks op de sportclub. Vooral als je een cadeautje moet verzinnen voor iemand die je minder goed kent, dan kan dat moeilijk zijn. Maar geen paniek! In dit artikel geef ik een aantal ideeën om cadeau te geven voor als je het even niet meer weet.

Als eerste vind ik het elk jaar weer leuk om een aftelkalender te hebben. Dit is ook een leuk cadeau voor anderen. Een aftelkalender begint alleen wel al op 1 december, maar dat geeft niets, dan kan diegene gewoon beginnen met 5 vakjes op 1 dag. Er zijn veel verschillende aftelkalenders, sommige hebben chocolaatjes erin, sommigen hebben leuke beauty- of doucheproducten en andere kalenders zijn kraskalenders waarmee je prijzen kunt winnen. Er zit dus voor iedereen wel iets leuks bij.

Een ander leuk cadeau is een kerst trui. Waarom zou je die pas met kerst geven als het ook al met sinterklaas kan? Dan kan diegene de trui in aanloop naar kerst tenminste alvast een paar keer dragen. Er zijn heel veel soorten kerst truien, van mooi en chic naar een heel lelijke of juist grappige kersttrui.

De laatste aanrader is om een boek te geven. Veel mensen zeggen dat boeken te persoonlijk zijn om te geven en ik snap wat ze bedoelen, want iedereen heeft z’n eigen specifieke smaak in boeken. Maar ik vind het ook juist een kans. Een boek vind ik een heel waardevol cadeau om te krijgen en ook al krijg je een boek dat je zelf niet zou kopen, wie weet word je er wel door verrast! Bij het uitzoeken van het boek, let er dan wel op dat je een boek kiest waarvan je denkt dat het de ander ligt.