Loodgieter Zoetermeer

Wil jij een nieuwe badkamer laten plaatsen? Een vaatwasser laten installeren in je keuken? Onlangs een nieuwe cv-ketel aangeschaft maar heb je geen idee hoe je deze werkend krijgt? Schakel dan loodgieter Zoetermeer in en laat het professionals doen, het resultaat zal veel mooier en netter zijn dan wanneer je besluit om het zelf te gaan doen. Tevens bieden wij de garantie dat alles zal werken!

Van Toorn Loodgieters, sinds 1985

Wij zitten al sinds 1985 in het vak en hebben dus al het nodige meegemaakt, dit komt zeker van pas bij installaties en reparaties die wij uitvoeren. Inmiddels bestaat ons bedrijf 30 jaar en zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd bedrijf wat zowel particulieren als bedrijven helpt met installaties en reparaties. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van de juiste diploma’s en zijn zeer bedreven met de moderne technieken op loodgieter-gebied.

Loodgieter Zoetermeer, altijd en overal

Niet alleen zijn wij actief in Zoetermeer, wij voeren klussen uit in de hele regio rondom Den Haag (Rijswijk, Delft, Wassenaar) en doen dat al jaren succesvol. Naast sanitair en werkzaamheden in de keuken doen wij ook dakwerk. Bent u toe aan een nieuw dak of heet het alleen even een onderhoudsbeurt nodig, bel dan even met Van Toorn Loodgieters! Wij zijn te bereiken op 079 – 362 18 60 of info@vantoornloodgieters.nl.

Loodgieter Zoetermeer, al 30 jaar een uitstekende service