Mollenklem eenvoudig online bestellen

Bent u de verwoeste tuinen ook wel een keertje zat en zit u te denken om mollenklemmen te plaatsen? Dan bent u op deze website aan het juiste adres. Bij het plaatsen van een mollenklem dient u met een aantal zaken rekening te houden. Alvorens u begint met het plaatsen van mollenklemmen, moet u eerst goed de grond in de omgeving goed egaliseren. Op deze manier kunt u uitzoeken waar de molleningangen beginnen en waar de molshopen beginnen en eindigen. Zo kunt u de mollenklem op de juiste plek plaatsen, anders heeft het namelijk nog vrij weinig zin.

Vervolgens kunt u de gebruiksvriendelijke en handige mollenklem gaan plaatsen. Probeer eerst aan de hand van een speciale peilstift te testen waar de molshoop. Op de plek waar de ingang zit van de molshoop kunt u het beste de mollenklem gaan plaatsen. Er zijn verschillende soorten mollenklemmen die u kunt plaatsen en het ligt eraan wat voor soort molshopen de mollen graven om deze te bestrijden. U kunt het uitgebreide aanbod van mollenklemmen bekijken in onze website.

Heeft u een vraag over één van onze producten of wilt u toch nog meer informatie over het goed plaatsen van mollenklemmen? Neem dan gerust contact met ons op.