Onderhoud dock leveller

Jaarlijks onderhoud dock leveller

Volgens de Europese- en arbowet is het verplicht om dock levellers jaarlijks te laten onderhouden en keuren. De monteurs van ROMASS Business komen jaarlijks bij u langs om uw dock levellers volgens de richtlijnen te keuren en onderhouden. Door het jaarlijks onderhouden van uw dock levellers voorkomt u stilstand van de levellers. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen. De monteurs hebben al ruim 20 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van dock levelers, en zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Op basis van een checklist wordt de dock leveller gecontroleerd om de veiligheid van het werken te waarborgen en het aantal ongevallen te verminderen.

Tevens zorgt jaarlijks onderhoud voor een kostenbesparing. Door uw leveller in top conditie te houden voorkomt u storingen. De meeste kosten aan een dock leveller is het repareren van een storing.

Onderhoudscontract afsluiten?

Op de website van ROMASS Business vindt u meer informatie over de verschillende onderhouds- en servicepakketten. U kunt in contact komen met erkende specialisten die u meer informatie geven over het optimaliseren van de veiligheid en werking van uw dock leveller. De monteurs van ROMASS Business staan altijd klaar voor onderhoud aan uw dock leveller.