Ooglaseren door Laser Company: u weet waar u aan toe bent

Ooglaseren door Laser Company: u weet waar u aan toe bent. Transparantie staat hier namelijk hoog in het vaandel. In een vooronderzoek worden de kosten en de mogelijkheden in kaart gebracht. Het vooronderzoek is bij Laser Company kosteloos. Voorafgaand aan de daadwerkelijke behandeling worde de ogen verdoofd met oogdruppels. Hierdoor wordt er tijdens de behandeling geen gevoel van pijn ervaren in de ogen. Daarna kan de behandeling plaatsvinden. Hier corrigeert de oogarts met een laser de vorm van het hoornvlies. Deze stap neemt per oog ongeveer 5 minuten in beslag. De oogcorrectie zelf duurt niet langer dan 15 seconden. Nadat het laseren van de ogen heeft plaatsgevonden controleert de oogarts of alles goed is gegaan.

Ooglaseren: een veilige keuze bij Laser Company

Een keuze voor ooglaseren bij Laser Company is een veilige keuze. Er komt bij maar liefst 97% van de oogbehandelingen met laser geen complicatie voor. Mochten er zich wel complicaties voordoen dan zijn deze voorbijgaand van aard. De specialisten van Laser Company hebben meer dan 10 jaar ervaring en staan garant voor een veilig en hoogwaardig eindresultaat.’ Uw ogen zijn immers onze zorg’. Soms kan het wenselijk zijn om een vervolgbehandeling te geven om het gewenste resultaat te behalen. In bepaalde gevallen is er een vergoeding voor het ooglaseren mogelijk door de zorgverzekeraar.

Ooglaseren laten uitvoeren door de nummer 1 ooglaserkliniek

Ooglaseren valt officieel onder ‘refractieve oogchirurgie’ ook wel bekend onder de naam oogcorrecties. Met het doorvoeren van oogcorrecties worden verziendheid, cilindrische afwijkingen en bijziendheid blijvend gecorrigeerd. Laser Company is de nummer 1 ooglaserkliniek van Nederland en maakt bij het ooglaseren gebruik van veilige en moderne technieken. Geen gestunt met prijzen maar een duidelijk beeld van de kosten voordat er met een behandeling gestart wordt. Het kan wellicht zelfs zo zijn dat zorgverzekeraars een deel van de ooglaserbehandeling vergoeden. Bovendien wordt er voorafgaand aan een behandeling met de cliënt gesproken zodat deze een duidelijk beeld heeft van de behandeling.