Ouderdom komt met wijshijd

Ouderdom komt met wijsheid, maar helaas komt het ook nog weleens met gebreken. Op welbekende wijze veroudert onze huid  met alle gevolgen van dien. In sommige gevallen kan ouderdom en de daarbij horende afname van de strakheid van de huid bijvoorbeeld voor medische klachten zorgen. Zo zijn hangende oogleden de oorzaak van hoofdpijn en moeheid.

Gelukkig is een ooglidcorrectie bovenoogleden een goede optie voor die mensen die graag iets willen doen aan die klachten. Faceland is een voorbeeld van een kliniek veel ooglidcorrecties ervaringen heeft. Dit komt door de toenemende populariteit van in de eerste plaatst cosmetische ingrepen, en daarnaast de naamsbekendheid van deze kliniek.

Gelukkig is het een veilige en snelle behandeling, zonder al te veel complexiteit. De behandeling zelf kan vaak onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. Dat heeft als voordeel dat het herstel na de ingreep natuurlijk ook drastisch kan worden verminder, aangezien men natuurlijk niet ook nog eens bij moet komen van de narcose en alle gevolgen daarvan. Op het moment dat een cliënt zich daar niet op zijn of haar gemak bij voelt is het natuurlijk altijd mogelijk toch onder narcose gebracht te worden.

Mensen die een correctie aan de bovenste oogleden ondergaan, kunnen daarna vaak vrij snel weer aan het werk. De meeste complicaties zijn blauwe plekken en zwellingen rond het behandelde gebied. Om verdere gevolgen te voorkomen is het aan te raden de omgeving te koelen.

Dit moet koud, maar niet met bevroren objecten omdat men anders het risico loopt op nog meer beschadiging. Een koelobject zorgt ervoor dat het weefsel wordt afgekoeld waardoor het bloed minder de kans krijgt op te zwellen. De reacties op deze ingreep zijn overwegend zeer enthousiast, de resultaten zijn altijd zonder blijvende schade. Positieve reacties zijn de machinekamer van een bedrijf.