Overheaddeur maken? Snel een monteur van ROMASS ter plaatse

Een overheaddeur is verkrijgbaar in alle afmetingen, kleuren en materialen. Ze bestaan uit onderdelen zoals panelen, kabels, motor, torsieveren, loopwielen en nog veel meer. Bij het aanschaffen van een nieuwe overheaddeur, staat u er waarschijnlijk niet bij stil dat er een defect kan ontstaan waardoor u de deur niet goed of wellicht helemaal niet meer open of dicht kan doen. Problemen kunnen ontstaan wanneer een deur niet goed onderhouden of frequent gebruikt wordt. Wanneer hier sprake van is, kunt u de monteurs van ROMASS inschakelen. Zij kunnen alle merken en types overheaddeuren maken in heel Nederland.

Overheaddeur maken

Of het nu gaat om een overheaddeur van 3 meter of 10 meter hoog. Voor de monteurs van ROMASS is dit geen probleem. Ze beschikken over de juiste kennis en materialen om alle merken en types deuren te maken. We begrijpen dat een defect aan uw overheaddeur hinderlijke situaties kan opleveren, en zijn daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Door ons uitgebreid netwerk van servicemonteurs in heel Nederland, is er altijd een ervaren monteur bij u in de buurt om de storing op te lossen.

Wij zijn gespecialiseerd om problemen op te lossen zoals:

  • Een defecte motor
  • Gebroken kabels
  • Looprollen uit de geleider
  • Gebroken tandriemen
  • Gebroken torsieveren
  • Piepend/krakend geluid tijdens het openen en sluiten van een deur.

De bovenstaande problemen kunnen onze monteurs direct op locatie oplossen door onze ruime voorraad van reserveonderdelen. Al onze monteurs beschikken over een servicebus met een ruime voorraad onderdelen, waardoor defecte onderdelen direct vervangen kunnen worden en uw deur weer optimaal kan functioneren.

Storingsdienst inschakelen voor een reparatie

Door de storingsdienst van ROMASS in te schakelen bij een defecte overheaddeur, bent u verzekerd van een snelle service. U kunt via onze website ons online aanmeldingsformulier invullen om een aanvraag in te dienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Het is ook mogelijk om telefonisch een storing aan te melden. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

Wilt u meer informatie over onze merk onafhankelijke deurenservice? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op.