Parketvloer leggen

Een parketvloer leggen kun je ook zelf doen

Een parketvloer geeft je huis meteen wat extra’s. Daarnaast is een parketvloer leggen helemaal niet zo moeilijk, veel klussers kunnen dit prima zelf doen. Wanneer je dit toch niet ziet zitten kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je parketvloer te laten leggen door een professional. Een parketvloer is erg praktisch omdat deze veel gemakkelijker schoon te houden is dan bijvoorbeeld tapijt. Ook is parket duurzamer dan laminaat en de vloer zal dan ook langer meegaan. Wel vraagt een parketvloer zo nu en dan onderhoud. Als je de vloer goed onderhoudt kun je er vele jaren plezier van hebben.

Laat een parketvloer leggen door een professioneel bedrijf

Een parketvloer leggen vraagt meer kennis dan alleen maar simpelweg de parketplaten naast elkaar leggen. Als je de vloer niet goed legt dan merk je al snel dat deze gaat bewegen en dat er kieren en gaten ontstaan. Daarom is het belangrijk dat je parket laat leggen door een vakman als je niet zeker bent dat je dit ook zelf goed kunt doen. Het leggen van een parketvloer door een vakman zorgt ervoor dat de vloer op de juiste manier wordt aangebracht en dat je er jarenlang plezier van hebt.

Kies uit verschillende kleuren parketvloer

Bij het leggen of laten leggen van een parketvloer kan je kiezen uit verschillende houtsoorten en dus ook verschillende kleuren. Een parketvloer leggen kan ook in verschillende patronen zodat er een speciaal effect ontstaat. Je hebt dus volop keuze voor het creëren van je ideale vloer.