Pianoles in Almelo volgen?

Wilt uw dochter of zoon graag starten met het volgen van een pianoles in de buurt van Almelo? Dat kan! Ik geef voordelige lessen aan huis. Maar ook is het mogelijk om bij mij thuis in Almelo de pianoles te volgen. Ik heb een grote, luxe piano thuis staan waar ik heel veel op speel. Dagelijks wordt er getraind om vervolgens nieuwe liedjes te kunnen spelen. Deze wil ik graag weer mijn leerlingen leren om te spelen. Er zijn nu al twintig kinderen die bij mij vanuit Almelo een pianoles meedoen. Zij hebben al veel kunnen leren. Vanaf een klein meisje is er al veel ervaring opgedaan. Later heb ik een studie gedaan over het geven van pianolessen in de omgeving van Almelo en het diploma behaald. Deze ervaring wil ik graag delen aan anderen. De lessen worden langzaam opgebouwd naar een steeds hoger niveau en naar steeds moeilijkere stukken op de piano. Een pianoles in of rondom Almelo is al mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Dus wil je ook aan pianoles beginnen in Almelo en wil jij eens een proefles volgen bij mij thuis? Meld je dan aan op de website en ik neem contact met jou op!