Rijschool in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een Rijschool in Hoofddorp? Wilt u een ervaren Rijinstructeur naast u? Zoek dan niet verder.

Rijschool Hartewens heeft al 15 jaar ervaring op het gebied van lesgeven. U krijgt een gratis proefles voor je besluit om een Abonnement te nemen. Als u dan besluit om zich in te schrijven, kunt u kiezen uit verschillende pakketten, met advies van je rijinstructeur. Er zijn pakketten vanaf 20 uur tot en met 37 uur aan lessen. Hoe meer lessen in het pakket, hoe voordeliger het zal zijn per uur.

Er worden verschillende dingen gegarandeerd zoals: Vaste instructeur, een vrijwel nieuwe lesauto, en een vaste prijs per uur. U kunt zich inschrijven vanaf 16,5 jaar.

Ook ondersteunen wij mensen met faalangst. Al onze instructeurs zijn hier gespecialiseerd in, en zelfs als je geen faalangst hebt, zal dit in je voordeel werken.

Ook is onze slagingskans met de eerste keer heel erg hoog: 80%! De gemiddelde slagingskans in Noord-Holland is 48,8%, dus zij zitten 31,2% boven het gemiddelde. Dit is waanzinnig hoog.

Dus waar wacht u nog op, dit is een kans die u niet wilt missen. Schrijf u nu in bij Rijschool Hartewens, en neem voordeel van de pakketten die op dit moment nog beschikbaar zijn!