Schuifhek maken

Schade aan uw schuifhek maken?

Bent u opzoek naar een professioneel reparatie bedrijf die schade aan uw schuifhek kan maken? Dan bent u opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist voor garage- en industriedeuren en toegangshekken in heel Nederland. De professionele en erkende monteurs van ROMASS hebben ruime ervaring in schade te herstellen aan alle types en merken schuifhekken en toegangshekken. Wij staan 24/7 voor u klaar om een storing of schade aan uw schuifhek te maken. Onze erkende monteurs hebben een ruime voorraad bij van verschillende onderdelen waardoor in 95% van de storingen deze ter plaatste opgelost kan worden zodat u uw schuifhek weer optimaal kan gebruiken.

tips om schade aan schuifhekken te voorkomen

Een defect schuifhek is erg vervelend. Het kan zijn dat uw toegangsweg tot bijvoorbeeld een oprit wordt afgesloten. Om de kans op een storing aan uw schuifhekken te verkleinen heeft ROMASS een aantal tips voor u. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud door een professional ervoor dat de schuifhekken in topconditie blijven en slijtage van de onderdelen tegen gaat. Naast het  laten onderhouden door een vakkundige technieker kunt u schuifhekken onderhouden. Door regelmatig het hek schoon te maken voorkomt u dat er vuil. tussen de onderdelen komt die slijtage kunnen veroorzaken. Als laatste tip adviseren we om direct contact op te nemen wanneer een schuifhek niet goed meer functioneert. Dit om grote schade te voorkomen.

 Online schade aanmelden

Via de website van ROMASS Business kunt u snel en gemakkelijk een schade aanmelden aan uw schuifhek, door de stappen in het formulier te volgen. Wanneer wij de online aanmelding hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de definitieve afspraak in te plannen. U ontvangt op de dag van de reparatie een sms bericht dat de monteur binnen 30 minuten ter plaatse is. Na afloop van de reparatie ontvangt u een rapport waarin beschreven wordt welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en kunt u uw schuifhek weer gebruiken.

Wil je meer informatie over het maken van een schuifhek? Neem dan een kijkje op onze website of contact met ons op.