service bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren service door vakkundige monteurs van ROMASS Business

ROMASS Business biedt service aan uw bedrijfsdeuren. Hierbij heeft ROMASS Business ook verschillende servicepakketten voor uw bedrijfsdeuren. De verschillende servicepakketten zijn worden altijd afgestemd op de behoeftes bij de klanten bij de geplande afspraken. Dit is afhankelijke van de huidige leeftijd, conditie, gebruiksintensiteit en de gebruiksomgeving van je bedrijfsdeuren. Afhankelijk hiervan kiest u welk pakket het beste bij u past. ROMASS Business doet dit voor alle types en merken bedrijfsdeuren.

De monteurs van ROMASS Business worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor zijn de servicebeurten aan uw bedrijfsdeuren vakkundig, zodat u er verzekerd van bent dat uw bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren. Verder zijn onze monteurs goed uitgerust. Zo beschikken onze monteurs over verreweg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen die in hun servicebus liggen. Zo kan bijna elke servicebeurt aan de bedrijfsdeuren ter plekke worden uitgevoerd. Naast service aan uw bedrijfsdeuren, bent u verplicht om minimaal één keer per jaar uw bedrijfsdeuren te laten keuren door gecertificeerde professionals.

Volgens de normering NEN-EN 14341+A2 moeten alle bedrijfsdeuren voldoen aan deze normering. Hierin staat beschreven dat elke bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar gekeurd dient te worden. Bij de ARBO wetgeving 3.13 worden er gecontroleerd op de geldige keuring van de bedrijfsdeuren. Daarnaast dienen alle bedrijfsdeuren te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de bedrijfsdeuren dienen te voldoen aan de daarvoor geldende bedrijfsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht wanneer de bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar gekeurd worden door gecertificeerd professionals.

Voordelen van bedrijfsdeuren service

Het jaarlijks laten onderhouden van je bedrijfsdeuren zorgt ervoor dat de kans op een storing wordt verkleind. De onderdelen van een bedrijfsdeur worden jaarlijks onderhouden en indien nodig vervangen. Doordat de onderdelen van je deur in een goede conditie blijven wordt de kans op een storing verminderd. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud voor kostenbesparing. De kans op een storing en grote schade wordt verkleind door jaarlijks onderhoud, hierdoor worden de kosten die bij een storing komen kijken verminderd. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van je deur wordt verlengd.

Voor meer informatie over onze diensten of servicepakketten kunt u terecht op onze website of contact opnemen met onze adviseurs.