Sloten van salto voor uw bedrijf

Een Saltoslot is een product die toegangscontrole kan garanderen op verscheidene manieren. Het kan geïntegreerd worden met intercomsystemen, automatische schuif- en draaideuren, slagbomen, CCTV camerasystemen en mechanische, elektromechanische, elektrische en elektronische sloten. Deurplus is een dealer van Salto sloten en kan u voorzien van deze bescherming.

Een salto beslag geeft u alles wat u nodig heeft als het gaat om deurbeveiliging en toegangscontrole. Het kan aangepast worden aan uw gebouw en kan gemonteerd worden op elk type deur. U kunt kiezen tussen een standalone of draadloos online Saltoslot.

  • Standalone Saltoslot:

Bij dit Saltobeslag communiceert u via een Salto Virtual Network technologie door gebruik te maken van een kaartlezer. Dankzij hotspots in de buurt kunt u alle toegangsinformatie op uw computer terugvinden. Er wordt geregistreerd wanneer een deur geopend is en wat de batterijstatus is. de kaart geeft ook aan: de toegangsactiviteit, sleutelannuleringen, loopafstanden en noodvergrendeling van de deur.

 

  • Draadloos online Saltoslot:

Met dit systeem is het mogelijk om de toegangsactiviteiten bij te houden, de ingestelde modus aanpassen (bijvoorbeeld instellen hoe lang een deur open mag blijven voordat het automatisch dichtgaat) en op afstand een deur kunnen openen en vergrendelen. Elk Saltoslot kunt u op één online systeem zetten zodat het gemakkelijker wordt om ze te beheren. Verder kunt u ook alle toegangsactiviteiten bijhouden en zorgen voor sleutelannuleringen.

Het Saltobeslag voldoet ook aan de eisen van brandveiligheid en inbraak. U kunt uw bedrijfsveiligheid vergroten door het te integreren met inbraaksystemen, branddetectie en CCTV camerasystemen. In noodgevallen kunnen Saltosloten mechanisch ontgrendeld worden.

Om meer informatie te krijgen over Deurplus en hun expertise op dit gebied kunt u die vinden op hun website.