Snelle rolluiken reparatie in heel Nederland | ROMASS 085-7822730

Ben je opzoek naar een ervaren rolluiken monteur met scherpe prijzen voor een vakkundige rolluiken reparatie? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Neem direct contact op met de klantenservice van ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en typen elektrische rolluiken. Wij werken met universele onderdelen van A-kwaliteit waardoor we alle merken kunnen repareren. ROMASS vindt het belangrijk dat de monteurs op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken m.b.t. rolluiken. Daarom worden de monteurs elk half jaar bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen om onze klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen. Je hoeft jezelf daarom ook geen zorgen te maken dat wij uw type elektrische rolluik niet kunnen maken.

Veel voorkomende rolluik storingen

Wanneer een rolluik intensief wordt gebruikt kan er slijtage ontstaan aan de motor of de lamellen. Dit zijn ook de onderdelen die het vaakst en het snelst kapot gaan bij een elektrische rolluik. Wanneer deze onderdelen kapot zijn of andere onderdelen kan u onze monteurs inschakelen voor een reparatie. Onze monteurs komen bij u op locatie om te bekijken waar de storing vandaan komt, en gaan dan de desbetreffende onderdelen repareren en indien nodig vervangen. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen. Dankzij deze ruime voorraad wordt bij 95% van de storingen deze direct ter plaatse opgelost en kunnen onze klanten weer optimaal gebruik maken van een rolluik.

In welke regio’s kan ik een rolluiken monteur van ROMASS inschakelen?

ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van monteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland. Door ons uitgebreide netwerk aan monteurs zijn wij actief in heel Nederland. Of u nu woonachtig bent in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen of een andere regio in Nederland. Voor onze monteurs is dit geen enkel probleem.

Hoe kan ik een van de monteurs van ROMASS inschakelen?

Wanneer je rolluik kapot is wil je dat er snel een monteur ter plaatse is om jouw rolluik te repareren. Bij ROMASS kan je via onze website een storing aanmelden of telefonisch. Wanneer je een storing via de website wilt aanmelden, dien je een aanmeldingsformulier in te vullen. Als je het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wil je liever telefonisch een reparatie aanmelden? Geen probleem. Je kan ons bereiken op: 085-7822730.