Stoppen met roken

Roken is slecht voor uw gezondheid, vooral op oudere leeftijd merkt u dat u gelijkmatig ongezonder bent geworden. Roken verhoogt de kans op hart- en bloedfalen, kanker en andere nare aandoeningen. Als u de beslissing maakt om te stoppen met roken is dit een hele verstandige beslissing. Wij van Lemon-Easy zijn er absoluut overtuigd van dat elektrisch roken een heel goed alternatief is op roken. Door het gebruik van een elektrische sigaret krijgt u steeds minder zin om normaal een tabaks sigaretje te roken.

 

Verslaving

De verslaving van roken kent 2 kanten namelijk; Lichaamelijke verslaving en de psychische verslaving. Je lichaam heeft dagen nodig om te ontgiften dit betekent dat de giftige stoffen van het roken je lichaam verlaten. De psychische verslaving daarin tegen is heel moeilijk te bevechten omdat je levenstijl helemaal aan het roken is aangepast. Roken is een stille sluiper die moeilijk te bevechten is, de reden is omdat het een gewoonte is. Ergens een haal van nemen of iets tussen de vingers houden waarmee je rookt helpt al goed om de dwang naar een sigaret te verminderen. Daar biedt een elektrische sigaret van Lemon Easy de juiste oplossingen voor. Met onze handige Starter Kit kunt u het makkelijk uitproberen of het wat voor u is.

Omdat er nicotine in de cartomizers zit vervangt dit de verslaving van roken, wat u veel voordelen biedt als u normaal al rookt. De voordelen kunnen oplopen op tot:

  • Geen stank;
  • Verminderde kans op ziektes;
  • U voelt u fitter;
  • De huid wordt gezonder;
  • Minder kans op beroerte;
  • Longcapaciteit gaat vooruit;
  • Bloed druk daalt.

Deze voordelen zijn natuurlijk niet allemaal de eerste dag voelbaar. Maar na 24 uur is er al bewezen dat het een stuk beter is voor de mens want de bloeddruk daalt meteen. Dit resulteert in een verminderde kans op een hartinfarct.