Toegangspoort herstelling

Snelle en professionele toegangspoort herstelling in België

Wanneer een toegangspoort van uw bedrijf defect is, wilt u dat deze snel en vakkundig hersteld wordt door een vakkundige technieker. Een defecte toegangspoort kan ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen in gevaar komen. ROMASS Business is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een herstelling aan te melden aan uw toegangspoort. We sturen dan zo spoedig mogelijk een vakkundige technieker naar u toe om het probleem aan uw toegangspoort op te lossen. De meeste problemen worden binnen 2 uur opgelost.

Herstellen toegangspoort

Een van onze vakkundige techniekers komt zo spoedig mogelijk uw kant op om de toegangspoorten te maken. Wanneer onze technieker op locatie is, wordt er allereerst geïnventariseerd wat het probleem is. Wanneer dit duidelijk is voor onze technieker, gaat hij het desbetreffende probleem proberen op te lossen. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen, waardoor versleten of defecte onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra het bestelde onderdeel binnen is, wordt deze geplaatst. Onze techniekers zijn uitgebreid opgeleid, en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en poorten. Daarnaast zijn onze techniekers VCA-gecertificeerd. U kunt erop rekenen dat er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd.

Voorkomen van een toegangspoort herstellen

Een toegangspoort herstellen heeft vervelende gevolgen. Allereerst komen uw bedrijfsprocessen in gevaar en komen er hoge kosten bij kijken om een toegangspoort te herstellen. Onze expert hebben een aantal tips voor u om de kans op een defecte toegangspoort te verkleinen. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud en keuring ervoor dat toegangspoorten in topconditie blijven en de kans op een interventie wordt verkleind. U kunt er zelf ook voor zorgen dat de toegangspoorten goed schoon blijven waardoor de kans dat er vuil tussen de onderdelen komt wordt verminderd. Als laatste tip adviseren onze experts om direct een vakkundige technieker in te schakelen wanneer uw toegangspoort niet goed meer functioneert. Dit om grote schade te voorkomen.

Defecte toegangspoort aanmelden

Bij ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig online een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen, meldt u eenvoudig een storing aan. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een herstelling aanmelden? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 03/8080702. U ontvangt per mail een afspraak nummer die u goed moet bewaren.

Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we werkzaam in heel België. Wilt u uw toegangspoorten herstellen in Antwerpen, Brussel, Mechelen, Gent of een andere stad? Dit is voor ons geen probleem. We sturen zo snel mogelijk een technieker uw kant op om de problemen met uw toegangspoorten op te lossen.

Voor meer informatie over het herstellen van een toegangspoort kunt u terecht op onze website.