Vlotte herstelling wanneer uw rolluik kapot is

Indien uw rolluik kapot is kunnen de ervaren techniekers van ROMASS deze snel en vakkundig herstellen. De technieker van ROMASS wonen en werken door heel België waardoor u altijd gegarandeerd bent van een snelle service. Alle techniekers van ROMASS zijn VCA-gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold. Dit doet ROMASS om u van een vakkundige herstelling te kunnen verzekeren.

Uw rolluik is kapot, hoe nu verder?

U kunt online een herstelling aanvragen via: https://www.romass.be/storing-garagepoort-industriepoort-aanmelden/
Doorloop alle stappen en vermeld welk onderdeel precies aan uw rolluik kapot is. Hierdoor kunnen onze techniekers gerichter aan de slag met uw interventie. Na het aanvragen van een herstelling wordt er contact met u opgenomen om de afspraak definitief te maken en te bevestigen. U ontvangt dan op de afgesproken datum een technieker die uw rolluik onmiddellijk zal herstellen. Nadien ontvangt u een rapport met alle uitgevoerde werkzaamheden.

U kunt te allen tijde uw storing bij ROMASS aanmelden. ROMASS voert herstellingen uit aan alle types en merken elektrische rolluiken. Met meer dan 20 jaar ervaring kan ROMASS bijna alle storingen oplossen en in de toekomst voorkomen. Bij dringende storingen kan er binnen 2 uur al een technieker bij u ter plaatse zijn. Vraag vandaag nog  uw herstelling online aan om een technieker te reserveren.