Waar koop ik mijn eiwitten?

Waar moet jij je eiwitten kopen?

Bijna elk supplementen label of webshop heeft wel eiwitten. Vaak hebben ze wel allemaal hetzelfde doel namelijk ervoor zorgen dat je spieren herstellen, maar toch is er een zeer groot verschil tussen de eiwitpoeders. Soms zitten er heel veel suikers in of onnodige ingrediënten. Dit kan ervoor zorgen dat het wat minder gezond is en dat je er soms buikpijn van kan krijgen als je een gevoelige maag hebt. Daarom is Off-Limit gaan werken met de zuiverste ingrediënten zodat de topsporters de beste en meest natuurlijk eiwitten binnenkrijgen. Laag in suikers en hoog in eiwitten zonder onnodige ingrediënten. Natuurlijk worden de shakes van Off-Limit in Nederland gemaakt en importeren we niks direct uit China. The best for the best. Eiwitten kopen doe je altijd van de allerbeste kwaliteit. Die garanderen wij!

Whey Eiwitten

Whey is een restproduct wat overblijft na de productie van kaas. Whey is een hoogwaardige eiwitbron. Door het hoge eiwitgehalte zijn de whey eiwitten van Off-Limit ook laag in vet, koolhydraten en lactose waardoor je bijna zuiver eiwit krijgt. Als je jouw spiermassa wil verhogen of wil afvallen, zal het verhogen van je proteïne inname je helpen jouw doelen te bereiken.

Wanneer je op een caloriearm dieet volgt, loop je een hoger risico om spiermassa te verliezen. Daarom zal een proteïnerijk dieet bijdragen tot het behouden van die spiermassa, terwijl je door de verminderde calorie inname toch lichaamsvet verliest. Zo kan jij de gewenste lichaamsbouw bereiken. Bovenop het behouden van zoveel mogelijk spiermassa wal dit ook helpen om je metabolisme op pijl te houden, wat dan weer resulteert in een verhoogde vetverbranding. Off-Limit weet wat jij wilt en geeft daarom waar de klant naar vraagt.

En nu?

Check de website van Off-Limit voor meer informatie en als je wilt zien wat Off-Limit allemaal te bieden heeft. Een keurmerk op de webiste en genoeg reviews zorgen voor een vertrouwede aankoop. Net als andere voedingssupplementen zijn aminozuren en eiwitten bij veel webshops verkrijgbaar en kan de samenstelling van verschillende producten sterk verschillen. Welk product je kiest, is ook afhankelijk van jouw eigen wensen. Het is lastig om grip te krijgen op alle verschillende soorten, gezien de grote hoeveelheid aan aanbieders. Whey proteïne is een van de snelst verteerbare eiwitbronnen, het bereikt de spieren binnen ongeveer 20 minuten (op een lege maag). Bovendien bevat het ook BCAA. Een goede hoeveelheid BCAA voor het trainen zal spierafbraak reduceren en bijdragen tot het behouden van spiermassa. whey protein gebruiken na het sporten zal je dan ook een nelle bron van proteïne en BCAA bezorgen om te helpen het herstel van de spieren onmiddelijk te starten en dus bijdragen tot het groeien van de spiermassa.