Wie maken er gebruik van UrbanFlex opslagruimtes

UrbanFlex is de specialist op gebied van alternatieve opslagmethodes. UrbanFlex biedt namelijk wat u zoekt in een verhuurder van opslagruimtes: veiligheid. Hoeveel soorten mensen en bedrijven maken eigenlijk allemaal gebruik van opslagruimtes?

Doorgaande opslag

Je ziet steeds vaker dat mensen en bedrijven gebruik maken van alternatieve opslagruimtes. Dit wordt namelijk gedaan omdat er ruimte gebrek is ontstaan op de huidige locatie van de woning of de onderneming. Daarom wijken steeds meer bedrijven en particulieren uit naar de alternatieve opslagruimtes. Maar omdat het allemaal zulke brede begrippen zijn, zullen we in dit artikel een kleine verdieping ingaan om te bekijken wie deze particulieren of bedrijven dan ook zijn

De particulieren

Door het goede leven in het westen, zijn er steeds meer mensen die veel producten en goederen kopen. Hierdoor is het mogelijk geworden dat mensen veel te veel spullen hebben gespaard door de jaren heen. Dit kunnen namelijk producten zijn die fysieke- of emotionele meerwaarde hebben voor mensen. Daarom worden deze spullen vaak bewaard en wordt er geen afstand van gedaan. Daarom raken de woningen van mensen steeds voller met spullen, die in principe niet nodig zijn om te overleven. Vaak is het ook nog eens dat de kinderen op een bepaalde leeftijd komen, dat zij dan ook zijn begonnen met het sparen van spullen, dit neemt allemaal veel ruimte in beslag. Maar hoe zit het met ondernemingen?

Startups

Er zijn jaarlijks veel startups in Nederland die gebruik maken van opslagruimtes, omdat hun nieuwe onderneming in een versneld tempo is gaan groeien. Daarom hebben deze ondernemingen meer ruimte nodig om hun producten op te slaan. Maar als je ook een ondernemer of particulier bent met ruimtegebrek. Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met UrbanFlex en bekijk samen wat de mogelijkheden zijn op korter termijn!