Zelf defecte poorten maken? ROMASS geeft tips

Het is altijd erg vervelend wanneer uw poorten defect zijn. Wellicht worden er toegangswegen geblokkeerd of kunt u bijvoorbeeld een garage niet meer afsluiten omdat de poort niet meer dicht gaat. Om zo min mogelijk hinder te ondervinden wilt u zo snel mogelijk uw poorten maken. Omdat poorten uit veel verschillende onderdelen bestaan, is het tijdens de herstelling belangrijk om de juiste onderdelen te vervangen. Omdat men vaak zelf niet genoeg kennis heeft van een poort, adviseren we dan ook altijd om een technieker in te schakelen. Dit om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Poorten maken door ROMASS

ROMASS is al sinds 1995 dé herstel- en onderhoudsspecialist van alle merken en typen poorten, garagepoorten en sectionaalpoorten. De professionele en vakkundige techniekers van ROMASS zijn al jaren de vakspecialist en kunnen alle problemen met een poort oplossen. Ze zijn professioneel getraind en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Ze zijn 24/7 bereikbaar voor het aanmelden van een interventie. Indien nodig vertrekken ze direct. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België, waardoor er altijd een specialist bij u in de buurt is.

Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een voorraad van onderdelen en materialen waarmee ze direct op locatie de poort kunnen herstellen. Onderdelen die de techniekers op voorraad hebben zijn:

  • Scharnieren
  • Loopwielen
  • kabels
  • Schroeven

Naast de bovenstaande onderdelen kunnen onze techniekers ook onderdelen op maat maken zoals panelen en veren. Deze onderdelen worden in ons Spare Parts Centre op maat gemaakt. Zodra we het onderdeel op maat hebben gemaakt, komen we langs om het onderdeel te monteren.

Technieker van ROMASS inschakelen

Heeft u een professionele technieker nodig voor het herstel aan uw poort? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Er is altijd wel een technieker van ROMASS bij u in de buurt en daarom kunnen ze snel op locatie zijn. Als u een technieker van ROMASS nodig heeft kunt u gemakkelijk via onze website een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dit geen probleem. Bel naar 078/484996