Cadeau’s voor hem

Een passend of gewoon stoer cadeau kiezen kan vrij lastig zijn. Gelukkig zijn er heel veel ideeën en om je een beetje op weg te helpen en om inspiratie op te doen kun je hieronder een lijstje vinden met aanraders voor presentjes voor mannen.

De eerste tip is flyboarden. Misschien heb je op internet wel eens een filmpje voorbij zien komen. Dit is een soort jetski aan jouw voeten waardoor je kan vliegen door en boven het water. Er zit veel druk achter dus je kan vrij hard gaan. Je kunt dit op meerdere locaties in Nederland doen en je moet ver van te voren boeken maar het is zeker een aanrader.

Wat ook leuk is, is het geven van een waterpijp. Dit zie je niet zo vaak dus het is een origineel cadeau! Je hebt ze in verschillende maten en je kan een leuk pakketje samenstellen. Je hebt er zelf ook nog wat aan omdat je misschien mee mag doen. Je kunt ook allerlei soorten shisha tabak kiezen. Van fruit tot drop en van kauwgom tot cola smaak. Er is heel veel keus. Voor een waterpijp is el nefes aan te raden. Een compacte maar van goede kwaliteit waterpijp dat erg leuk is als cadeau.

Als je een cadeau voor iemand die van auto’s houdt moet kiezen dan is een ultieme racedag erg origineel. Het is wat aan de dure kant maar dan heb je wel een uitje om nooit te vergeten. Dit kun je doen op het circuit in Assen. Je kunt in meerdere sportwagens rijden. Van Lamborghini tot Ferrari, je mag er allemaal in rijden om proberen de snelste tijd neer te zetten. Echt een top cadeau!

Een etentje in een restaurant is ook een perfect cadeau. Lekker wat eten en drinken in een stad naar keuze. Kies een leuke stad waar je nog niet eerder bent geweest en maak er direct een dagtrip van. Even de toerist uithangen in een andere stad. Je kunt zelf ook andere dingen daar om heen plannen.