Popcorn Time heeft vaste een systeemfout dat veel gebruikers voorkomen dat het kijken naar gratis films via een Google Chromecast-apparaat. De patch komt ten minste vier dagen nadat gebruikers op Reddit en sociale media klaagden dat de normaal gesproken betrouwbare piraterij dienst werkte niet op de Mac of Android-apparaten.

“Wanneer ik probeer om Popcorn Time laden mijn Chromecast zal het prima te downloaden … dan is het programma bevriest en moet worden afgesloten om het werk”, schreef één Reddit gebruiker in een post die online over de laatste deel van de frustratie weerspiegeld week. “Het had gewerkt sinds ik het, dan op een dag begon dit.”

De oplossing is beschikbaar in een video, embedded hieronder, die gebruikers instrueert om Popcorn Time openen op hun computer en verander slechts een enkele regel code. Andere gebruikers gemeld dat gewoon verwijderen Popcorn Time, dan is hun computer opnieuw op te starten en het opnieuw installeren van het programma was een succesvolle fix. De instructies om Popcorn Time fix op een Mac zijn als volgt, volgens een lid van de Popcorn Time forums :

Ga naar de map toepassingen, klik met de rechtermuisknop popcorn time, klik inhouden pakket dan navigeren naar ContentsResourcesapp.nwnode_modulesChromecast.js

Klik met de rechtermuisknop op “pt-media-reciever.js” en open het met tekst bewerken

Verder lezen Onder

Verander de ‘887D0748’ en te vervangen door DefaultMediaReceiver.APP_ID

De regel moet lezen

PopcornStyledMediaReceiver.APP_ID = DefaultMediaReceiver.APP_ID;

Reboot Popcorn Time

Eén lid van de Popcorn Time support team zei dat de problemen begonnen toen Google geblokkeerd Popcorn Tijd voor Chromecast-gebruikers.

Popcorn Time is een losjes verbonden netwerk van open source websites die gebruikers in staat om toegang te krijgen tot Hollywood-films, een aantal van hen nog steeds in theaters , rechtstreeks op hun computer. De sites hebben de “Netflix voor piraten” moniker verdiend voor hun gebruiksgemak, maar de juridische problemen die bij schending van het auteursrecht hebben gedwongen gebruikers waakzaam te blijven bij hun pogingen om vooruit te blijven van de rechtshandhaving.