Defect rolluik maken? De techniekers van ROMASS hebben vandaag nog tijd

Een defect rolluik levert vervelende situaties op maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk een techniekers in te schaken die uw rolluik kan maken. ROMASS beschikt over een groot netwerk van servicetechniekers die vandaag nog tijd hebben om uw rolluik te herstellen. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om te helpen tijdens een storing. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een storing aanmelden. Indien nodig vertrekt een van onze ervaren techniekers direct.

Rolluik maken

Een rolluik kan kapot gaan door intensief gebruik en slecht onderhoud. Slecht onderhoud kan slijtage veroorzaken. Slijtage van de onderdelen kan ervoor zorgen dat uw rolluik niet goed meer kan functioneren en wellicht kapot gaat. Wanneer hier sprake van is, kunt u contact opnemen met ROMASS. Wij zijn al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagepoorten en toegangshekken. We vinden het belangrijk dat onze techniekers beschikken over de juiste kennis om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Daarom worden al onze techniekers professioneel getraind, zodat ze alle problemen en storingen aan een rolluik kunnen oplossen. Ze worden ook elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte  te blijven van de nieuwste technieken en modellen.

Problemen die het meest voorkomen bij rolluiken zijn problemen met de motor, handzender of de lamellen. De technieker op locatie gaat eerst achterhalen hoe het defect is ontstaan. Is het wellicht een verkeerde afstelling. Indien dit niet de oorzaak is, gaan ze opzoek naar onderdelen die wellicht niet meer functioneren en vervangen moeten worden. Zodra de technieker een duidelijk beeld heeft van de oorzaak gaat hij aan de slag om dit op te lossen. Onderdelen worden indien nodig vervangen in overleg met de klant.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zo min mogelijk overlast hebben van een defect rolluik. Daarom beschikken al onze techniekers over een servicebus, met een voorraad van onderdelen. Wanneer er onderdelen vervangen moeten worden, kan dit in de meeste gevallen direct op locatie omdat de onderdelen aanwezig zijn in de servicebus. Indien er een onderdeel op maat gemaakt moet worden of besteld moet worden, wordt dit direct gedaan. De maximale levertijd is 5 werkdagen. Zodra we het onderdeel binnen hebben, komt er een technieker langs om deze te monteren.

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

U kunt via onze website snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een technieker in te schakelen. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Per mail ontvangt u een bevestiging. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078-484996.

Meer informatie over onze rolluiken storingsdienst kunt u terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.