Een betrouwbaar bouwbedrijf in Hengelo

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar bouwbedrijf uit de omgeving van Hengelo? Zoek dan niet verder, want hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nou om bouwen of verbouwen gaat, wij zijn uw betrouwbare bouwbedrijf in Hengelo als het gaat om deze werkzaamheden. Als ervaren bouwvakker zit ik ruim twintig jaar in het vak en maakt mijn gedrevenheid en passie voor het vak dat een ieder tevreden zal zijn na afloop van de werkzaamheden. Kwaliteit en vakmanschap zijn elementen die bij ons bouwbedrijf in Hengelo hoog in het vaandel staan.

U kunt voor de volgende werkzaamheden bij ons terecht:

  • Verbouwen van de woning: alle werkzaamheden omtrent het verbouwen van de woning hebben wij ons eigen gemaakt. Transformeer uw woning naar de plek waar u zich het prettigst voelt.
  • Timmerwerk: wij verrichten allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden op timmergebied. Of er nou een raam, deur of kozijn moet worden vervangen, wij staan voor u klaar.
  • Renovatie: het renoveren van een oud bedrijfspand of woning behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden en ik mag dit dan ook gerust een specialisatie noemen.
  • Nieuwbouw: sterk in het verlenen van advies en in het uitvoeren van de werkzaamheden zelf.

Meer weten over ons bouwbedrijf in Hengelo? Bezoek de website of neem telefonisch contact op!