onderhoud deuren

Jaarlijks preventief onderhoud van uw deuren door ROMASS Business

Voor u als bedrijf is het heel belangrijk dat u uw deuren laat onderhouden. U zult nu vast denken waarom is onderhoud aan deuren nu zo belangrijk. Wanneer u onderhoud laat plegen aan uw deuren dan waarborg je je bedrijfsprocessen. Door dit door ROMASS Business te laten doen weet u zeker dat uw deuren goed worden onderhouden. ROMASS Business is namelijk al meer dan 20 jaar een vakspecialist in het onderhoud van deuren, doet dit volgens de wettelijke richtlijnen, heeft jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten en doet dit aan alle types en merken deuren.

VCA- gecertificeerde monteurs

ROMASS Business heeft hoogopgeleide monteurs. De monteurs van ROMASS Business worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat uw deuren altijd in goede staat verkeren. Daarnaast zijn onze monteurs ook uitstekend uitgerust. Onze monteurs hebben verreweg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen bij in hun volledig uitgerust servicebus. Zo kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd. Verder bent u als bedrijf wettelijk verplicht om uw deuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door een gecertificeerd professional.

ROMASS Business biedt voor elk bedrijf verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. Dit is wel afhankelijk van de huidige leeftijd, conditie, gebruiksintensiteit en de gebruiksomgeving van je deuren kies je het programma dat het beste bij uw bedrijf past. ROMASS Business doet dit voor alle types en merken deuren.

Onderhoud online afspreken

Wilt u uw deuren laten onderhouden door een van de professionele monteurs van ROMASS Business? De monteurs staan voor u klaar. U kunt eenvoudig online een onderhoudsbeurt aanvragen. Door de verschillende stappen in het formulier te volgen dient u een aanvraag in. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen voor een onderhoudsbeurt. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 085-0290622.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.