Rolluik kapot? ROMASS staat voor u klaar

Is uw rolluik kapot? Dat is erg vervelend, maar ROMASS lost het graag voor u op. Schakel dus direct een van de monteurs van ROMASS in voor een reparatie aan uw rolluik. ROMASS heeft al ruim 20 jaar ervaringen in het repareren en onderhouden van rolluiken. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en typen rolluiken. Kennis is belangrijk, maar de veiligheid van zowel de klant als de monteur is natuurlijk het allerbelangrijkst. Om ervoor te zorgen dat zowel de klant als de monteur veilig zijn tijdens de reparaties zijn alle monteurs van ROMASS VCA-gecertificeerd.

Rolluik kapot

Op het moment dat uw rolluik kapot is kunt u per direct contact opnemen met ROMASS om een van de monteurs in te schakelen. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om uw problemen met betrekking tot rolluiken op te lossen.

Door ons uitgebreid netwerk zijn er over heel Nederland monteurs van ROMASS gepositioneerd en hierdoor zijn de monteurs snel bij u op locatie. De monteurs beschikken ook over een servicebus vol met reparatieonderdelen waardoor 95% van de reparaties snel ter plaatse worden opgelost.

Monteur inschakelen

Voor een reparatie aan uw rolluik kunt u bij ROMASS terecht. U kunt via onze website gemakkelijk en snel een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen, hierover ontvangt u van ons een bevestiging via de mail. Ten slotte komt een van de professionele monteurs van ROMASS bij u op locatie om uw kapotte rolluik te repareren.

Naast het indienen van een afspraak via de website kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor naar 085-7822730