Altijd netjes beantwoorden van de telefoon

Ook vandaag de dag is je telefonische bereikbaarheid nog steeds een heel belangrijk aspect van je bedrijfsvoering. Er zijn natuurlijk nog tig andere manieren van contact leggen en in contact treden met je klant en zij met jou, maar de oude vertrouwde telefoon wordt toch nog vaker opgepakt dan je misschien zou denken. Er zijn natuurlijk ook nog steeds mensen die geen beschikking hebben over internet en dus wel de telefoon moet pakken om in contact te komen met elkaar en bedrijven. Het even snel pakken van de telefoon is natuurlijk ook ideaal wanneer je gewoon graag snel antwoord wil hebben.

Een inbound callcenter is een goede optie voor grotere bedrijven maar natuurlijk een te grote investering voor de kleine of kleinere ondernemer. Een inbound callcenter is natuurlijk ook super fijn en handig, maar als kleinere ondernemer kan je het gelukkig ook wel af met wat minder werklast. Maar alsnog kan het lastig zijn om altijd zelf de telefoon aan te moeten nemen of iemand ervoor vrij te moeten maken of aan te moeten nemen. Alsnog kan een bizziphone inhuren dan een goede optie zijn.

Het lijkt misschien in eerste instantie een te grote investering voor een kleine ondernemer, maar juist voor kleinere ondernemers is een dergelijke optie wel echt een optie om te overwegen. Het voordeel is dan dat je zelf geen tijd hoeft vrij te maken om de telefoon aan te nemen of iemand ervoor hoeft aan te wijzen. Want het lijkt misschien in eerste instantie niet zoveel werk maar je moet het ook zo zien: je wordt dan toch steeds gestoord door de telefoon en dat leidt ook weer af van je andere bezigheden. Vooral in de wereld van ondernemers is het natuurlijk ook echt zo dat tijd geld is en dat je daar zuinig mee om wil springen.