Geen last meer van pijnlijke bh bandjes

Pijnlijke borsten en schouders door die kloterige bandjes van je bh. De meeste meisjes en vrouwen herkennen zich in deze uitspraak. Die bh’s van tegenwoordig zijn of heel duur of ze zitten voor geen meter. Je moet dus kiezen voor het een of dure bh of een bh die niet lekker zit. In dit artikel vind je een paar handige tips om voor de goedkopere optie gaan en er toch voor te zorgen dat je bh enigszins lekker zit.

Check of je bh in alle mogelijke posities op z’n plek blijft zitten. Vaak als je een bh past dan denk je dat hij prima zit als je staat. Maar als je zit of in een andere houding staat zit die bh toch niet zo heel lekker. Het klinkt raar, maar probeer daarom tijdens het passen van je bh je in de meest onmogelijke situaties te wringen om te checken of je bh perfect blijft zitten.

Koop een maatje kleiner maar een breedte maat groter. Switch eens tussen 75D en 70E. Wie weet schiet je hier heel veel mee op. Het zou best kunnen dat door een cupmaat groter te nemen je bh ineens veel lekkerder zit. Zo groot zijn de verschillen namelijk ook weer niet.

Houdt ook niet vast aan een maat. Het zou best kunnen dat je in de ene winkel een hele andere maat hebt dan in de andere winkel. Merken kunnen nogal verschillen, dat is hetzelfde als met schoenen. De schoenen van Nike vallen altijd kleiner, waardoor je wel een beetje groter kan kopen. Hetzelfde kan het geval zijn met bh’s niet elke bh is namelijk hetzelfde.

Je kan ook kiezen voor een zelfklevende bh. Deze bh’s kleven zichzelf vast aan je borsten en zorgen ervoor dat ze tegen elkaar getrokken worden. Hierdoor heb je in ieder geval geen last meer van die irritante sluiten of die vervelende schavende bandjes. Daarmee zijn al twee problemen opgelost. Een waist trainer kan ook helpen met de vorm van je lichaam waardoor je bh ook beter kan zitten.