Roldeuren reparatie

Roldeuren reparatie binnen 24 uur?

Bent u opzoek naar een bedrijf waarbij roldeuren reparatie binnen 24 uur kan plaatsvinden? Dan bent u opzoek naar ROMASS Business. ROMASS Business is de onderhouds- en reparatie specialist voor alle types en merken roldeuren, industriedeuren en docksystemen. ROMASS Business begrijpt dat een kapotte roldeur uw bedrijfsprocessen in gevaar brengt en staan daarom 24/7 voor u klaar om een storing aan uw roldeur te repareren. Onze monteurs hebben ruim 20 jaar ervaring in het repareren van alle types en merken roldeuren. Ze zijn tevens VCA gecertificeerd waardoor uw roldeur altijd voldoet aan de Europese eisen van een deur.

Onze monteurs hebben een ruime voorraad van onderdelen in hun servicebus waarin 95% van de storingen direct gerepareerd kan worden. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder aan een kapotte roldeur.

Tips om schade aan uw roldeuren te voorkomen

Wanneer roldeuren defect zijn kan dit vervelende gevolgen hebben voor de toegankelijkheid van uw bedrijf. Daarnaast kunnen bedrijfsprocessen in gevaar komen. Om de kans op een storing te verkleinen kunt u een aantal maatregelen nemen. Allereerst zorgt jaarlijk roldeuren onderhoud door een specialist  ervoor dat uw deuren regelmatig worden gecontroleerd, waardoor ze in topconditie blijven. Hierdoor wordt de kans op een storing verkleind. U kunt zelf ook ervoor zorgen dat de roldeuren regelmatig schoon worden gemaakt, zodat er geen vuil tussen de onderdelen terecht kan komen. Als laatste tip adviseren we om direct een specialist in te schakelen wanneer uw roldeuren niet goed meer functioneren. Dit om grote schade te voorkomen.

Roldeur reparatie inplannen?

Wilt u snel en eenvoudig online een afspraak plannen om uw roldeuren te laten repareren? Volg dan de verschillende stappen in het formulier om een afspraak in de plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de definitieve afspraak te plannen. Na afloop van de reparatie ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de monteur heeft uitgevoerd.

In de toekomst storingen en reparaties voorkomen? Sluit dan een onderhoudscontract af bij ROMASS Business en ontvang jaarlijks de wettelijke keuring aan uw roldeuren.