Rolluik werkt niet wat nu?

Een Rolluik is een hele handige luik om te hebben. Een goed werkende luik zorgt ervoor dat niemand in uw huis kan kijken het kan uw huis wat donkerder maken ronduit iets heel fijns, maar wat als u hem wilt gebruiken en ineens werkt die niet meer? Dat is niet fijn natuurlijk, gelukkig kunnen wij bij ROMASS met onze 20 jaar plus ervaring u met dit probleem helpen.

Waarom zou ik ROMASS kiezen?

Goede vraag al zeg ik het zelf. Nou laat mij u uitleggen waarom u voor ROMASS zou moeten kiezen als uw rolluik kapot is. Nou wij met meerdere erkende techniekers kunnen uw rolluik probleem heel simpel en snel verhelpen. Ook worden onze techniekers elke 6 maanden opnieuw geschoold zodat hun op de hoogte blijven van de nieuwe technieken die op de markt komen dus hun zullen altijd elke poort of luik aan kunnen pakken. Nog een reden waarom u ROMASS zou moeten kiezen is alleen de goede ervaring die u zult mee krijgen door onze top klantenservice die wij u bieden. Ons team zorgt ervoor dat u van A tot Z helemaal geholpen wordt dat is een van de vele sterkte punten van ons.

Maar hoe maak ik nu een afspraak?

Bij ROMASS is dat heel simpel en laat mij u nou is uitleggen hoe dat in zijn werking gaat bij ons. Nummer 1: Bij ons kunt u 24 uur dus door heel de dag door een afspraak inplannen, hoe fijn binnen 7 stappen heeft u een afspraak aangevraagd. Alles wat wij moeten weten geeft u door aan ons via de 7 stappen en wij verwerken dat en bellen u terug voor de bevestiging van uw afspraak. Nummer 2: Telefonisch kunt u ook een afspraak maken samen met iemand van ons team. Beide manieren zijn mogelijk ligt alleen aan u wat voor u makkelijker is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u ons bellen of naar onze website gaan:

Telefoonnummer: 078 484 996

Website: romass.be