Help wie moet ik bellen om mijn defecte poorten te maken?

Hopelijk komt u nooit in een situatie waarbij uw poorten het niet meer doen en u met de handen in het haar zit van wat moet ik nu? Wanneer u toch onverhoopt in zo’n situatie terecht komt wilt u zo snel mogelijk een specialist langs laten komen om het probleem op te lossen. Wij hebben alvast onderzoek gedaan naar welke firma u moet gaan voor een snelle maar goede herstelling. Na enig onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat de firma ROMASS degene die u moet bellen om uw defecte poorten te maken. Maar waarom moet u voor ROMASS kiezen? Hieronder vindt u een aantal redenen waarom u voor de poorten firma ROMASS moet kiezen:

1. 24/7 storingen aanmelden

Wanneer uw poort, rolluik of hek niet meer open of dicht wil, dan is dat vervelend. Logisch dat u het zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Op onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat er snel een technieker bij u langs komt. Wilt u liever telefonisch een storing melden? Dat is geen probleem onze klantenservice is van maandag t/m donderdag geopend van half 9 tot  9 uur. Op vrijdag van half 9 tot 5 en op zaterdag van 10 tot 14:00.

2. Ruim 20 jaar vakkennis

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten garagepoorten, rolluiken en toegangshekken. Dan is het wel zo fijn, dat er een mekanieker langs komt die veel ervaring heeft. Hij is namelijk al veel storingen en problemen tegengekomen en heeft ze allemaal kunnen herstellen. Uw defecte poort zal voor hem zeker geen probleem opleveren. Door de juiste kennis en juiste onderdelen worden de meeste storingen (90%) direct op locatie opgelost.

3. Alle merken en types poorten

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten poorten, luiken en hekken. Niet elk bedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elke firma de benodigde onderdelen op voorraad voor alle merken. Onze techniekers weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Welk merk uw garagepoort, rolluik of toegangspoort ook is, wij lossen het voor u op.

4. Klantvriendelijk

Naast goede bereikbaarheid, uitstekende vakkennis en expertise hebben wij ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo werken we vanuit het No Cure No Pay principe. Ook hebben we een uitgebreid garantiesysteem en prima klachtenafhandeling. Kortom: alles om van u een tevreden klant te maken.

Maar waarvoor kunt u nu precies bij ons terecht?

Wij repareren elektrische bedienbare en handbediende garagepoorten, elektrisch bedienbare rolluiken en toegangspoorten. Naast de herstelling van uw poort, rolluik of schuifhek, doen wij ook periodiek onderhoud. Periodiek onderhoud verkleind de kans op een storing en zorgt ervoor dat de levensduur van de poort wordt verlengd.

Mocht u nog meer redenen nodig hebben, kijk dan op onze website www.romass.nl/poorten-maken