Voorkom dure reparaties met jaarlijks onderhoud aan je deuren

Defecte deuren leveren vervelende situaties op. Wellicht wordt de toegang tot een ruimte afgesloten waardoor je bepaalde producten niet meer kunt pakken/gebruiken. Daarnaast kost het vaak veel geld en tijd om ervoor te zorgen dat de deuren weer gerepareerd worden. Extra kosten zijn altijd vervelend. ROMASS heeft de oplossing om dure reparaties te voorkomen. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de werking en onderdelen van de deuren regelmatig worden gecontroleerd. Hierdoor kan er vroegtijdig worden ingegrepen wanneer er een storing dreigt te ontstaan waardoor dure reparaties voorkomen worden.

Onderhoud deuren

Voor bedrijven is het al wettelijk verplicht om industriedeuren en docksystemen jaarlijks te laten keuren volgens de vastgestelde NEN-normen. Dit om een veilige werkomgeving te creƫren voor het personeel. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud voor kostenbesparing voor de deuren. Omdat jaarlijks deuren onderhoud vele voordelen oplevert biedt ROMASS ook onderhoudsbeurten en contracten voor particulieren. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid waardoor ze alle merken en types deuren kunnen onderhouden en repareren. Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur of om een handbediende kanteldeur. Voor onze monteur is dit geen probleem.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de deur gecontroleerd op eventuele mankementen die in de toekomst grote problemen kunnen veroorzaken. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of de deur goed is afgesteld, de staalkabels goed zijn gespannen, de loopwielen nog goed functioneren en of de veerspanning goed is. Indien onderdelen dreigen kapot te gaan worden deze gerepareerd en wanneer dit niet meer mogelijk is vervangen. De kosten van een onderdeel vervangen zijn vele malen lager wanneer een onderdeel een storing veroorzaakt waardoor er meerdere onderdelen kapot gaan.

Een monteur inschakelen om de werking van je deuren te controleren

Via de website van ROMASS kan er een aanvraag worden ingediend om een monteur in te schakelen voor een onderhoudsbeurt. Er kan gekozen worden voor een eenmalige onderhoudsbeurt of een onderhoudscontract. Bij een onderhoudscontract komt er jaarlijks een monteur langs om jouw deuren te controleren en te onderhouden. Wanneer je een aanvraag hebt ingediend voor deuren onderhoud nemen wij contact met u op om een afspraak te maken wanneer de monteur langs komt. Hiervan ontvang je per mail een bevestiging.

Op onze website vind je meer informatie over onze diensten.