Elektrische toegangspoorten herstellen | Schakel ROMASS Business in

Wil je defecte toegangspoorten laten herstellen door vakkundige en professionele techniekers? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. Onze techniekers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om problemen met je poorten op te lossen. Bijvoorbeeld wanneer de poort niet meer open of dicht gaat. ROMASS Business beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel België. Dankzij ons netwerk zijn we altijd snel op locatie om een herstelling uit te voeren. De ROMASS Business techniekers zijn professioneel opgeleid om toegangspoorten te herstellen van alle merken en types. Daarnaast beschikken onze techniekers over een ruime voorraad van reserve onderdelen, waardoor de meeste herstellingen direct ter plekke worden opgelost.

Waarom moet je kiezen voor ROMASS Business?

Voor het verhelpen van storingen en het plegen van onderhoud aan je toegangspoorten, laadsystemen en bedrijfspoorten kun je terecht bij ROMASS Business. Uiteraard wil je van tevoren zeker weten dat je met het juiste firma in zee gaat. Een professioneel firma dat je snel en goed verder helpt. ROMASS Business is zo’n bedrijf, maar waarom je zou voor ons kiezen? Wij geven je 4 redenen.

Snelle service bij problemen met je toegangspoorten

Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je storing aanmelden. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat de technieker zo snel mogelijk ter plaatse is. Ben je in het bezit van een serviceovereenkomst? Dan zijn we binnen 2 uur ter plaatse om de storing te verhelpen. Bovendien beschikken onze techniekers over een ruime voorraad van onderdelen, waardoor bij 95 % van onze klanten een storing of schade direct kan worden opgelost. ROMASS Business werkt met universele onderdelen van A-kwaliteit, waardoor wij vrijwel alle merken en typen poorten kunnen onderhouden en herstellen.

20 jaar vakkennis

ROMASS Business kan bouwen op maar liefst 20 jaar ervaring. Dat is vooral fijn, omdat er ontzettend veel verschillende merken en types toegangssystemen zijn. Je bent er bij ons van verzekerd, dat er een technieker langs komt met veel ervaring. Die ervaring zorgt ervoor dat er genoeg vakkennis in huis is om alle denkbare probleemsituaties te verhelpen en periodiek onderhoud grondig uit te voeren.

Alle merken en types toegangspoorten

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten bedrijfspoorten, docklevellers en toegangshekken. Niet elk poortenfirma zal verstand hebben van al die types en merken. Bovendien heeft ook niet elk bedrijf de benodigde onderdelen op voorraad voor al die verschillende merken. ROMASS Business heeft dat wel, onze techniekers weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren en torsieveren). Zoals eerder vermeld werken wij met universele onderdelen die op de meeste merken bedrijfspoorten en toegangspoorten gemonteerd kunnen worden.

VCA-gecertificeerde techniekers

Wij werken uitsluitend met VCA-gecertificeerde herstel- en servicetechniekers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om dienstverlenende bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Herstel- en/of onderhoudswerkzaamheden zijn dus in vertrouwde handen bij onze techniekers.

Om een van de ervaren techniekers van ROMASS Business in te schakelen om je toegangspoorten te herstellen, kun je snel en eenvoudig via onze website een interventie melden. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen, dien je binnen enkele minuten een afspraak in. Wil je liever telefonisch contact om een interventie te melden? Geen probleem, onze klantenservice is bereikbaar op 078/484996