Poort maken in België

Bent u woonachtig in België en op zoek naar herstelspecialist om uw poort te maken? Dan bent u op zoek naar de techniekers van ROMASS. De techniekers van ROMASS hebben meer dan 20 jaar ervaring met het maken en onderhouden van allerlei type en merken poorten, zoals garagepoorten, industriepoorten, elektrische schuifpoorten en tuinpoorten en nog meer. Daarnaast worden ze elk jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van poorten, zodat onze klanten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden. ROMASS staat 24/7 voor u klaar om een poort te maken in België. Dit is te danken aan dat alle techniekers verspreid in Nederland wonen, zodat er sprake is van een landelijke dekking. Hierdoor kunnen we altijd korte rijtijden van de techniekers garanderen.

Wat kunt u zelf doen om de levensduur van uw poort te verlengen?

Als uw poort vaak kapot is, kunt u uzelf afvragen wat u kunt doen om de levensduur van uw poort te verlengen. Zes maanden na de plaatsing van uw poort kunt u zelf de deur volledig inspecteren en onderhouden. Voordat u begint met het controleren en onderhouden van uw poort is het belangrijk om eerst de elektriciteitsvoorziening uit te schakelen. Daarna controleer je heel de poort om te kijken naar duidelijke defecten. Als u een elektrische deur heeft, schakel eerst het bedieningsmechanisme uit voor de zekerheid voordat u alles gaat controleren. Bij het onderhoud van uw poort kunt u de lagers en assen smeren. Ook is het verstandig de deur schoon te maken van te voren en al het vuil verwijderen van de looprails. Als de deur moeilijk open en dicht gaat, dan kunt u de torsieven van de poort opnieuw afstellen. Daarnaast kunt u ook de hefkabels controleren op rafelingen en de rubber op slijtage. Als dit het geval is, dan dienen deze te worden vervangen.

Afspraak in plannen

Als uw poort defect is en u bent op zoek naar een bedrijf om uw poort te maken, aarzel niet langer en schakel een professionele technieker van ROMASS in om gevaarlijke situaties te voorkomen. U kunt online de herstelling binnen een paar minuten aanmelden. Na het invullen van de verschillende stappen in het formulier dient u de aanvraag in. Zodra deze ontvangen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen om uw poort te maken. Via de mail ontvangt u nog een bevestiging met daarin uw afspraaknummer bijgesloten. Het is aangeraden om uw afspraaknummer goed te bewaren.

Heeft u nog meer vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Dan kunt u deze terugvinden op onze website of bel ons op 078/484996.